RESTAURANT GUSTO

RESTAURANT GUSTO lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 227 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Gusto. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2022 om 19:57 Bestelling op tijd geleverd. Smaakte wederom heerlijk. Wij eten meestal bij Gusto in het restaurant maar als wij bestellen zijn we ook altijd zeer tevreden.
25 mei 2022 om 21:02 Restaurant is goed, bezorgtijden zijn alleen waardeloos. Ik heb 2 uur moeten wachten. Volgens Thuisbezorgd is dat dan 'iets' later. Ik bestel niet meer via thuisbezorgd.
20 mrt 2022 om 21:51 Meer dan een uur te laat. Pizza had waarschijnlijk naast nutellaversie gelegen in de oven (choco smaakje). Bodem niet vers. Keuze uit beleg matig. Gaat door voor toppizzeria in Rotterdam maar is het echt niet. Laatste keet geweest.
20 mrt 2022 om 19:48 Ik ben fan van de pizza's van Gusto. Helaas kwam de pizza zo goed als koud aan. Terwijl je toch een aardig bedrag moet betalen voor de bezorging zelf. De bezorging liet ook lang op zich wachten.
10 nov 2021 om 17:41 Duurde 40 minuten langer dan de initiële wachttijd van een half uur. De pizza was koud en een deel van de ingrediënten op de pizza ontbrak. In het roomijs zaten heel veel harde ijskristallen dus het ijs was al een keer ontdooit geweest.
11 sep 2021 om 18:45 Zo fijne kwaliteit
3 aug 2021 om 22:25 Het positieve eerst.de venkel salami smaakte lekker en de bezorger was contactless. Voor de rest nooit meer. Duurde 25min langer dan opgegeven. De pizzabodem en de randen waren merendeels zwart, verbrand en hard. was lauwkoud. Dat voor 14€. Een schande!
25 jul 2021 om 20:01 Kinderpizza veels te zout om een kinderpizza te zijn. Overige pizze heerlijk
20 jul 2021 om 20:05 Pizza is altijd lekker, maar die bezorgtijden zijn waardeloos. Ligt niet aan Gusto.
31 mrt 2021 om 13:48 2x besteld gisteren. 1e keer was de pizza (4 formaggi) heerlijk. 2e keer (dezelfde pizza) een fiasco. Denk dat ze het druk hadden de 2e keer; bijna geen kaas en totaal niet verdeeld. Jammer! Bezorging was prima, beide keren
25 mrt 2021 om 21:05 Bezorging op tijd en vriendelijke bezorger Eten heeft een prijs-kwaliteit-issue. Karig belegde kleine pizza’s met weinig smaak. Bovendien lauw.
19 feb 2021 om 19:39 Zeer snelle levering. Had geen los geld, kan ik alsnog tippen? Kudo’s voor de koerier